NP003 Thithës Thithkash FLEX M

0

NP003

Thithës Thithkash FLEX M

#thitheseperthithkat

  • Diametri / thellësia e kupës të thithjes së lakueshme: 40/50 mm
  • Përfshin top thithjeje
  • Sensibilizimi i thithkave dhe i klitorisit
  • Lehtë për tu perdorur
  • Lehtë për tu perdorur
  • EAN: 4260001620140
Përshkrimi
Dëshiron të përjetosh një stimulim edhe më të fortë të thithkave? Apo ndoshta ju doni të intensifikoni ngacmimin tuaj duke u prekur nga klitorisi juaj? ë dyja janë të mundshme me kupën tonë të thithjes së thithkave FLEX M.Kjo paisje përmban një kupë fleksibël thithjeje me diametër 40 mm. Fleksibiliteti i kupës së thithjes e bën edhe më të lehtë ngjitjen në thithkë ose në klitoris.
Efekti
Thithat janë ndër pjesët më të ndjeshme të trupit të një gruaje. Kështu që ka kuptim t'iu kushtojmë vëmendjen që meritojnë gjatë lojës seksuale dhe seksit. Stimulimi i thithkave ngjall zonën shqisore në trurin e një gruaje dhe transmeton këtë zgjim në zonën gjenitale. Me aplikime të mjaftueshme, gjithashtu bëni të mundur që thithkat tuaja të reagojnë më ndjeshëm ndaj të prekurit në një periudhë afatgjatë si dhe mund të zgjerohen.
Aplikimi
Mbajeni pompën e duarve të shtypur dhe thjesht vendosni kupën e thithjes në thithkën tuaj. Kupat e thithjes do të qëndrojnë në vend për shkak të thithjes së fortë. Për të optimizuar efektin e thithjes, rekomandohet më parë aplikimi i kremit mbi thithkat. Pas disa minutash përdorimi të pandërprerë, thithësi i thithkës rrit qarkullimin e gjakut dhe ndjeshmërinë, duke i bërë thithkat tuaja të ndjehen më të mëdha dhe më të forta. Nëse keni thithka të përmbysura, thithësit tanë të thithkave mund t'ju ndihmojnë t'i nxirrni jashtë dhe t'i bëni ata të qëndrojnë drejt te dalura.
Kujdes
Përdorni pinjollën e thithave për një maksimum prej 20 minutash dhe sigurohuni që ai gjithmonë të ndjehet rehat. Nëse kupa e thithjes nuk përshtatet ose nuk vuloset, hiqeni atë dhe vendoseni përsëri në thithkë në një pozicion më të rehatshëm. Nëse shfaqen dhimbje dhe / ose mpirje, ndërpriteni menjëherë përdorimin.