NGULIT

Blanche Industries GmbH
Salzschlirfer Str. 4
60386 Frankfurt am Main
Gjermani

Tel.: +49 69 8008830
Fax: +49 69 80088329
E-Mail: info@froehle.de

Gjykata e Regjistrimit: Frankfurt am Main
Numri i regjistrimit: HRB 113197

Drejtor: Dennis Ramaty

Numri i identifikimit të taksës së shitjeve sipas 27 § një ligji për taksën e shitjes: DE320233953

Politika e privatësisë

1) Informacion në lidhje me mbledhjen e të dhënave personale dhe detajet e kontaktit të personit përgjegjës

1.1Ne jemi të kënaqur që vizitoni faqen tonë të internetit dhe ju falënderojmë për interesin tuaj. Më poshtë ju informojmë për trajtimin e të dhënave tuaja personale kur përdorni faqen tonë të internetit. Të dhënat personale janë të gjitha të dhënat që ju identifikojnë personalisht.

1.2Përgjegjës për përpunimin e të dhënave në këtë faqe në internet në kuptimin e Rregullores së Përgjithshme të Mbrojtjes së të Dhënave (DSGVO) është Blanche Industries GmbH, Rruga Salzschlirfer 4, 60386 Frankfurt am Main, Gjermani, Tel .: +49 69 8008830, Faks: +49 69 80088329, E- Posta: info@froehle.de. Personi përgjegjës për përpunimin e të dhënave personale është personi fizik ose juridik i cili, vetëm ose në bashkërendim me të tjerët, vendos për qëllimet dhe mënyrat e përpunimit të të dhënave personale.

1.3Për arsye sigurie dhe për të mbrojtur transferimin e të dhënave personale dhe përmbajtjeve të tjera konfidenciale (për shembull, urdhra ose pyetje te personi përgjegjës), kjo faqe në internet përdor një lidhje SSL ose Internet. TLS encryption. Ju mund të njihni një lidhje të koduar nga vargu “https: //” dhe ikona e kyçjes në shiritin tuaj të shfletuesit.

2) Mbledhja e të dhënave kur vizitoni uebfaqen tonë

Në rastin e përdorimit thjesht informativ të faqes sonë të internetit, d.m.th. nëse nuk regjistroheni ose nuk na siguroni ndryshe informacion, ne mbledhim vetëm të dhëna që shfletuesi juaj transmeton në serverin tonë (të ashtuquajturat “skedarë log të serverave”). Kur vizitoni faqen tonë të internetit, ne mbledhim informacionin e mëposhtëm që është teknikisht i nevojshëm për ne për të shfaqur faqen e internetit:

 • Uebfaqja jonë e vizituar
 • Data dhe ora në kohën e hyrjes
 • Shuma e të dhënave të dërguara në bajt
 • Burimi / referenca nga e cila keni ardhur në faqe
 • Shfletuesi i përdorur
 • Sistemi operativ i përdorur
 • Adresa IP e përdorur (nëse është e nevojshme: në formën anonime)

Përpunimi kryhet në përputhje me nenin 6 paragrafi 1 lit. f DSGVO bazuar në interesin tonë të ligjshëm për të përmirësuar stabilitetin dhe funksionalitetin e faqes sonë të internetit. Një transferim ose përdorim tjetër i të dhënave nuk bëhet. Sidoqoftë, ne rezervojmë të drejtën të kontrollojmë në mënyrë retrospektive logfilet e serverit nëse dëshmitë konkrete tregojnë për përdorim të paligjshëm.

3) Rrjeti i Dorëzimit të Përmbajtjes

Cloudflare
Në faqen tonë të internetit, ne përdorim një Rrjet të Dorëzimit të përmbajtjes (“CDN”) të ofruesit të shërbimit të teknologjisë Cloudflare Inc., 101 Townsend St. San Francisco, CA 94107, USA (“Cloudflare”). Një rrjet i ofrimit të përmbajtjes është një shërbim në internet që përdoret për të shpërndarë skedarë të mëdhenj të mediave (të tilla si grafika, përmbajtja e faqes ose skriptet) përmes një rrjeti të serverëve të shpërndarë rajonal dhe të lidhur me Internet. Përdorimi i Rrjetit të Dorëzimit të përmbajtjes së Cloudflare na ndihmon të zgjedhim shpejtësinë e ngarkimit të faqes sonë të internetit.
Përpunimi kryhet në përputhje me nenin 6 paragrafi 1 lit. f DSGVO bazuar në interesin tonë të ligjshëm për një vendosje të sigurt dhe efikase, si dhe në përmirësimin e stabilitetit dhe funksionalitetit të faqes sonë të internetit.
Cloudflare me qendër në SH.B.A. është i çertifikuar nën Mburojën e Intimitetit të Sh.B.A, i cili siguron respektimin e nivelit të mbrojtjes së të dhënave në BE.
Për më shumë informacion, shihni Politikën e Intimitetit të Cloudflare në: https://www.cloudflare.com/privacypolicy/

4) Cookies

Për ta bërë vizitat në faqen tonë të internetit tërheqëse dhe për të mundësuar përdorimin e funksioneve të caktuara, ne përdorim të ashtuquajturat cookie në faqe të ndryshme. Këto janë skedarë të vegjël me tekst që janë të ruajtura në pajisjen tuaj. Disa nga cookies që ne përdorim fshihen pas përfundimit të seancës së shfletuesit, d.m.th. pasi të mbyllni shfletuesin tuaj (të ashtuquajturat cookie të sesionit). Cookie të tjerë mbeten në pajisjen tuaj dhe na lejojnë neve ose bashkëpunëtorët tanë (cookie të palëve të treta) të njohim shfletuesin tuaj në vizitën tuaj të ardhshme (cookie të vazhdueshme). Nëse cookies janë vendosur, ata mbledhin dhe përpunojnë informacione specifike të përdoruesit, të tilla si të dhënat e shfletuesit dhe vendndodhjen, si dhe vlerat e adresave IP, në një masë individuale. Cookies e vazhdueshme fshihen automatikisht pas një periudhe të caktuar, e cila mund të ndryshojë në varësi të cookie-t.

Nëse të dhënat personale individuale përpunohen nga cookie-t individuale të zbatuara nga ne, përpunimi kryhet në përputhje me nenin 6 paragrafi 1 lit. f DSGVO për mbrojtjen e interesave tona legjitime në funksionalitetin më të mirë të mundshëm të uebfaqes, si dhe për një dizajn miqësor dhe efektiv të vizitës së faqes.

Ne mund të punojmë me partnerë reklamues për të na ndihmuar të bëjmë uebfaqen tonë më interesante për ju. Për këtë qëllim, në këtë rast, kur vizitoni faqen tonë të internetit, cookie-t nga kompanitë partnere ruhen në diskun tuaj të vështirë (cookie të palëve të treta). Nëse bashkëpunojmë me partnerët e lartpërmendur të reklamimit, do të informoheni individualisht dhe veçmas në lidhje me përdorimin e këtyre cookies dhe shtrirjen e informacionit të mbledhur në paragrafët e mëposhtëm.

Ju lutemi vini re që ju mund të vendosni shfletuesin tuaj në mënyrë që të informoheni për vendosjen e cookies dhe të vendosni individualisht për pranimin e tyre ose të përjashtoni pranimin e cookies për raste specifike ose në përgjithësi. Do shfletues ndryshon në mënyrën e administrimit të cilësimeve të cookie-t. Kjo përshkruhet në menunë Ndihmë të secilit shfletues, i cili shpjegon se si të ndryshoni cilësimet e cookies tuaj. Këto mund të gjenden për shfletuesin përkatës nën lidhjet e mëposhtme:

Internet Explorer: https://support.microsoft.com/de-de/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies
Firefox: https://support.mozilla.org/de/kb/cookies-erlauben-und-ablehnen
Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=de&hlrm=en
Safari: https://support.apple.com/de-de/guide/safari/sfri11471/mac
Opera: https://help.opera.com/sq/latest/web-preferences/#cookies

Ju lutemi vini re se nëse nuk pranoni cookie, funksionaliteti i faqes sonë të internetit mund të jetë i kufizuar.

5) Kontaktimin

Kur na kontaktoni (për shembull përmes formës së kontaktit ose postës elektronike), të dhënat personale mblidhen. Cilat të dhëna janë mbledhur në rastin e një forme kontakti mund të shihen nga forma përkatëse e kontaktit. Këto të dhëna ruhen dhe përdoren vetëm me qëllim të përgjigjes së kërkesës tuaj ose për vendosjen e kontaktit dhe administratës teknike të lidhur. Baza ligjore për përpunimin e të dhënave është interesi ynë legjitim për t’iu përgjigjur kërkesës tuaj në përputhje me nenin 6 paragrafi 1 lit. f DSGVO. Nëse kontakti juaj ka për qëllim përfundimin e një kontrate, atëherë baza ligjore shtesë për përpunim është neni 6 paragrafi 1 lit. b DSGVO. Të dhënat tuaja do të fshihen pas përpunimit përfundimtar të kërkesës tuaj, ky është rasti nëse mund të nxirret në pah nga rrethanat që çështja në fjalë është sqaruar përfundimisht dhe me kusht që asnjë kërkesë ligjore për ruajtje nuk është në konflikt.

6) Regjistrimi në portal ose forum

Ju mund të regjistroheni në faqen tonë të internetit duke siguruar informacione personale. Të dhënat personale të përpunuara për regjistrimin rezultojnë nga maskë hyrëse e përdorur për regjistrim. Ne përdorim të ashtuquajturën procedurë të zgjedhjes së dyfishtë për regjistrim. h. Regjistrimi juaj kryhet vetëm nëse keni konfirmuar më parë regjistrimin tuaj përmes një email konfirmimi të dërguar për ju për këtë qëllim duke klikuar në lidhjen që përmbahet në të. Nëse konfirmimi juaj nuk merret brenda 24 orëve, regjistrimi juaj do të fshihet automatikisht nga baza e të dhënave tona. Specifikimi i të dhënave të lartpërmendura është i detyrueshëm, të gjitha informacionet e tjera që mund të bëni vullnetarë, duke përdorur portalin tonë.

Nëse përdorni portalin tonë, ne do të ruajmë të dhënat tuaja të kërkuara për përmbushjen e kontratës, përfshirë ndoshta detaje të mënyrës së pagesës, derisa të fshini përfundimisht hyrjen tuaj. Për më tepër, ne do t’i ruajmë të dhënat vullnetare që keni siguruar për kohën e përdorimit të portalit, përveç nëse i fshini ato më parë. Të gjitha informacionet mund të menaxhohen dhe ndryshohen në zonën e klientit të mbrojtur. Baza ligjore është neni 6 paragrafi 1 lit. f DSGVO.
Përveç kësaj, ne ruajmë të gjithë përmbajtjen që keni postuar (të tilla si postimet publike, shënimet e bordit pin, shënimet e librave të miqve, etj.) Për të funksionuar sitin. Sigurimi i faqes në internet me përmbajtjen e plotë të krijuar nga përdoruesi është interesi ynë legjitim, baza ligjore për këtë është neni 6 paragrafi 1 lit. f. DSGVO. Nëse fshini llogarinë tuaj, deklaratat tuaja publike, veçanërisht në forum, do të mbeten të dukshme për të gjithë lexuesit, por llogaria juaj nuk do të jetë më në dispozicion. Të gjitha të dhënat e tjera do të fshihen në këtë rast.

7) Komentet janë

Komente vijuese mund të pajtohen nga ju si një përdorues. Do të merrni një e-mail konfirmimi për të konfirmuar se jeni pronar i adresës së dhënë të postës elektronike (procedurë e dyfishtë e zgjedhjes). Baza ligjore për përpunimin e të dhënave në rastin e abonimeve në komente është neni 6 paragrafi 1 lit. një GDPR. Ju mund të çregjistroheni nga pajtimet në vazhdim të komenteve në çdo kohë me efekt për të ardhmen. Për më shumë informacion mbi opsionin e pajtimit, ju lutemi referojuni postës elektronike të konfirmimit.

8) Përdorimi i mediave sociale: Video

Përdorimi i videove në Youtube

Kjo faqe përdor funksionin e ngulitjes në Youtube për të shfaqur dhe luajtur video nga “Youtube”, e cila i takon Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irlandë (“Google”).

Këtu, përdoret mënyra e zgjatur e privatësisë, e cila sipas ruajtjes së informacionit të ofruesit të informacionit të përdoruesit vetëm kur luani / videon në lëvizje. Kur fillon rishikimi i videove të përfshira në Youtube, ofruesi “Youtube” përdor cookie për të mbledhur informacione rreth sjelljes së përdoruesit. Sipas aludimeve të “Youtube”, këto përdoren, ndër të tjera, për të kapur statistikat e videos, për të përmirësuar mirëdashësinë ndaj përdoruesve dhe për të parandaluar praktikat abuzive. Kur të keni hyrë në Google, të dhënat tuaja do të shoqërohen drejtpërdrejt me llogarinë tuaj kur të klikoni një video. Nëse nuk dëshironi të shoqëroheni me profilin tuaj në YouTube, duhet të dilni para se të aktivizoni butonin. Google ruan të dhënat tuaja (madje edhe për përdoruesit jo të regjistruar) si profile përdorimi dhe i vlerëson ato. Sipas Nenit 6 (1) (f) të GDPR, një vlerësim i tillë bazohet në interesat legjitime të Google në shfaqjen e reklamave të personalizuara, hulumtimin e tregut dhe / ose dizajnin e përshtatur të faqes së saj të internetit. Ju keni të drejtë të kundërshtoni krijimin e këtyre profileve të përdoruesit dhe duhet të pajtoheni me YouTube për t’i ushtruar ato. Në kontekstin e përdorimit të Youtube mund të çojë gjithashtu në një transmetim të të dhënave personale në serverët e Google LLC. hajde ne SH.B.A.
Pavarësisht nga rishikimi i videos së ngulitur, sa herë që vizitoni këtë sit, do të lidheni me Rrjetin Google, i cili mund të shkaktojë përpunim të mëtejshëm të të dhënave pa pasur ndikimin tonë.

Në rastin e transmetimit të të dhënave personale në Google LLC. Me qendër në SH.B.A., Google LLC është bërë. është e çertifikuar për Konventën Evropiane për Mbrojtjen e të Dhënave, “Shield Private”, e cila siguron respektimin e standardit të mbrojtjes së të dhënave në fuqi në BE. Një çertifikatë aktuale mund të shihet këtu: https://www.privacyshield.gov/list

Për më shumë informacion mbi mbrojtjen e të dhënave në “YouTube”, ju lutemi shikoni politikën e privatësisë së ofruesit në: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy

9) Mjete dhe të ndryshme

9.1 Google reCAPTCHA

Në këtë faqe interneti ne përdorim gjithashtu veçorinë reCAPTCHA të Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irlandë (“Google”). Ky funksion përdoret kryesisht për të dalluar nëse një input është bërë nga një person fizik ose abuziv nga përpunimi i automatizuar dhe i automatizuar. Shërbimi përfshin dërgimin e adresës IP dhe të gjitha të dhënave të tjera të kërkuara nga Google për shërbimin reCAPTCHA në Google dhe kryhet në përputhje me nenin 6 paragrafi 1 lit. f DSGVO në bazë të interesit tonë legjitim për përcaktimin e vullnetit individual të veprimeve në internet dhe parandalimin e abuzimit dhe spamit. Si pjesë e përdorimit të Google reCAPTCHA mund të jetë gjithashtu një transferim i informacionit personal tek serverët e Google LLC. hajde ne SH.B.A.

Në rastin e transmetimit të të dhënave personale në Google LLC. Me qendër në SH.B.A., Google LLC është bërë. është e çertifikuar për Konventën Evropiane për Mbrojtjen e të Dhënave, “Shield Private”, e cila siguron respektimin e standardit të mbrojtjes së të dhënave në fuqi në BE. Një çertifikatë aktuale mund të shihet këtu: https://www.privacyshield.gov/list

Për më shumë informacion në lidhje me reCAPTCHA të Google dhe politikën e privatësisë së Google, vizitoni: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

9.2 Google Maps

Në faqen tonë të internetit ne përdorim Google Maps (API) nga Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irlandë (“Google”). Google Maps është një shërbim në internet për shfaqjen e hartave interaktive (tokësore) për të përfaqësuar vizualisht informacionin gjeografik. Duke përdorur këtë shërbim do t’ju tregohet vendndodhja jonë dhe do të lehtësoni mbërritjen tuaj.

Sapo të vizitoni ato nënpjesë ku harta e Google Maps është e integruar, informacioni në lidhje me përdorimin tuaj të faqes sonë të internetit (siç është adresa juaj e IP) do të transmetohet dhe do të ruhet nga serverët e Google, në këtë rast ai gjithashtu mund të dërgohet në serverat Google LLC. hajde ne SH.B.A. Kjo është bërë pavarësisht nëse Google siguron një llogari të përdoruesit në të cilën jeni loguar, ose nëse nuk ka llogari të përdoruesit. Kur të keni hyrë në Google, të dhënat tuaja do t’i caktohen direkt në llogarinë tuaj. Nëse nuk dëshironi të shoqëroheni me profilin tuaj në Google, duhet të dilni para se të aktivizoni butonin. Google ruan të dhënat tuaja (madje edhe për përdoruesit jo të regjistruar) si profile përdorimi dhe i vlerëson ato. Mbledhja, ruajtja dhe vlerësimi kryhen në përputhje me nenin 6 paragrafi 1 lit.f DSGVO në bazë të interesave legjitime të Google në shfaqjen e reklamave të personalizuara, hulumtimin e tregut dhe / ose nevojat e hartimit të faqeve të Google. Ju keni të drejtë të kundërshtoni krijimin e këtyre profileve të përdoruesit dhe duhet të kontaktoni Google për t’i përdorur ato.

Në rastin e transmetimit të të dhënave personale në Google LLC. Me qendër në SH.B.A., Google LLC është bërë. është e çertifikuar për Konventën Evropiane për Mbrojtjen e të Dhënave, “Shield Private”, e cila siguron respektimin e standardit të mbrojtjes së të dhënave në fuqi në BE. Një çertifikatë aktuale mund të shihet këtu: https://www.privacyshield.gov/list

Nëse nuk jeni dakord me transmetimin e ardhshëm të të dhënave tuaja në Google si pjesë e përdorimit të Google Maps, është gjithashtu e mundur që të çaktivizoni plotësisht shërbimin në internet Google Maps duke fikur aplikacionin JavaScript në shfletuesin tuaj. Google Maps dhe kështu ekrani i hartës në këtë uebfaqe nuk mund të përdoret.

Kushtet e përdorimit të Google mund të shihen në https://www.google.com/intl/en/policies/terms/regional.html, dhe Kushtet e Shërbimit shtesë të Google Maps mund të gjenden në https://www.google.com/intl /de_US/help/terms_maps.html

Për detaje mbi privatësinë në lidhje me përdorimin e Google Maps, ju lutemi vizitoni Politikën e Privatësisë së Google: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

9.3 Google Web Fonts

Kjo faqe përdor të ashtuquajturat shkronja në internet të ofruara nga Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irlandë (“Google”) për prezantimin e vazhdueshëm të fonteve. Kur të keni hyrë në një faqe, shfletuesi juaj ngarkon fontet e kërkuara të uebit në cache-in e shfletuesit të tij për të shfaqur saktë tekstet dhe shkronjat.

Për ta bërë këtë, shfletuesi që përdorni duhet të lidhet me serverët e Google dhe gjithashtu mund të transferojë informacione personale në serverët e Google LLC. hajde ne SH.B.A. Si rezultat, Google mëson se në uebfaqen tonë është arritur në adresën tuaj IP. Përdorimi i Google Web Fonts është në interes të një prezantimi të qëndrueshëm dhe tërheqës të shërbimeve tona online. Ky përbën një interes të ligjshëm në kuptimin e nenit 6 paragrafi 1 lit. f DSGVO. Nëse shfletuesi juaj nuk mbështet fontet në internet, një kompjuter font do të përdoret një font standard.

Në rastin e transmetimit të të dhënave personale në Google LLC. Me qendër në SH.B.A., Google LLC është bërë. është e çertifikuar për Konventën Evropiane për Mbrojtjen e të Dhënave, “Shield Private”, e cila siguron respektimin e standardit të mbrojtjes së të dhënave në fuqi në BE. Një çertifikatë aktuale mund të shihet këtu: https://www.privacyshield.gov/list

Më shumë informacione rreth Fonts Web të Google mund të gjenden në https://developers.google.com/fonts/faq dhe në Politikën e privatësisë së Google: https://www.google.com/policies/privacy/

10) Të drejtat e personit në fjalë

10.1Ligji i zbatueshëm për mbrojtjen e të dhënave ju jep të drejta gjithëpërfshirëse për mbrojtjen e të dhënave (të drejtat e informacionit dhe ndërhyrjes) personit përgjegjës në lidhje me përpunimin e të dhënave tuaja personale, për të cilat do t’ju informojmë më poshtë:

 • E drejta e informacionit në bazë të Nenit 15 GDPR: Në veçanti, ju keni të drejtë të merrni informacione rreth të dhënave personale të përpunuara nga ne, qëllimet e përpunimit, kategoritë e të dhënave personale të përpunuara, marrësit ose kategoritë e marrësve, për të cilët të dhënat tuaja ishin ose po zbulohen, të planifikuara Periudha e ruajtjes ose kriteret për përcaktimin e kohëzgjatjes së ruajtjes, të drejtës së ndreqjes, fshirjes, kufizimit të përpunimit, kundërshtimit të përpunimit, ankimit pranë një autoriteti mbikëqyrës, origjinës së të dhënave tuaja, nëse ato nuk ishin mbledhur nga ne, Ekzistenca e vendimmarrjes së automatizuar, duke përfshirë profilizimin dhe, kur është e përshtatshme, informacion domethënës për logjikën e përfshirë, fushën dhe ndikimin e synuar të një përpunimi të tillë, si dhe të drejtën tuaj për t’u informuar për atë që garanton në nenin 46 GDPR për ridrejtimin të dhëna në vendet e treta;
 • E drejta për korrigjim në bazë të Nenit 16 GDPR: Ju keni të drejtë të korrigjoni menjëherë të dhënat e pasakta në lidhje me ju dhe / ose plotësimin e të dhënave tuaja jo të plota të ruajtura nga ne;
 • E drejta e anulimit, në bazë të Nenit 17 GDPR: Ju keni të drejtë të kërkoni fshirjen e të dhënave tuaja personale nëse plotësohen kërkesat e Nenit 17 (1) GDPR. Sidoqoftë, kjo e drejtë nuk zbatohet, veçanërisht, kur përpunimi është i nevojshëm për ushtrimin e së drejtës së lirisë së shprehjes dhe informacionit, për përmbushjen e një detyrimi ligjor, për arsye të interesit publik ose për ndjekjen, ndjekjen ose mbrojtjen e të drejtave;
 • E drejta e kufizimit të përpunimit sipas Nenit 18 GDPR: Ju keni të drejtë të kërkoni kufizimin e përpunimit të të dhënave tuaja personale, për sa kohë që kontrollohet korrektësia e të dhënave tuaja, e cila është e diskutueshme nga ju, nëse refuzoni një fshirje të të dhënave tuaja për shkak të përpunimit të papranueshëm të të dhënave dhe në vend të kësaj Kufizimi i përpunimit të të dhënave tuaja kërkon, nëse keni nevojë për të dhënat tuaja për pohimin, ushtrimin ose mbrojtjen e të drejtave ligjore, pasi ne nuk kemi më nevojë për këto të dhëna për qëllim ose nëse keni paraqitur një kundërshtim bazuar në situatën tuaj të veçantë, për aq kohë sa nuk është e qartë nëse autorizimi ynë Arsyet mbizotërojnë;
 • E drejta e informacionit në përputhje me Nenin 19 GDPR: Nëse ju keni të drejtën e ndreqjes, fshirjes ose kufizimit të përpunimit tek personi përgjegjës, ai / ajo duhet të detyrojë të gjithë marrësit, të cilëve të dhënat personale në lidhje me ju keni korrigjuar ose fshirë të dhënat ose Të njoftojë përpunimin nëse nuk vërteton e pamundur ose joproporcionale. Ju keni të drejtë të informoheni rreth këtyre marrësve.
 • E drejta e transportueshmërisë së të dhënave sipas Nenit 20 GDPR: Ju keni të drejtë të merrni të dhënat tuaja personale të na i jepen në një format të strukturuar, të zakonshëm dhe të lexueshëm nga makina ose të kërkoni transferimin tek një person tjetër përgjegjës, për aq sa kjo është teknikisht e mundshme;
 • E drejta për të revokuar pëlqimin e dhënë në përputhje me Nenin 7 paragrafi 3 DSGVO: Ju keni të drejtë të revokoni pëlqimin një herë të dhënë në përpunimin e të dhënave në çdo kohë me efekt për të ardhmen. Në rastin e tërheqjes, ne do t’i fshijmë të dhënat në fjalë menjëherë, për aq sa përpunimi i mëtutjeshëm nuk mund të bazohet në një bazë ligjore për përpunim pa pëlqim. Revokimi i pëlqimit nuk ndikon në ligjshmërinë e përpunimit të bërë në bazë të pëlqimit deri në revokim;
 • E drejta e ankimit sipas Nenit 77 GDPR: Nëse besoni se përpunimi i të dhënave personale në lidhje me ju është në kundërshtim me GDPR, ju keni të drejtë të ankoheni pranë një autoriteti mbikëqyrës, veçanërisht në rastin e një mjeti administrativ ose gjyqësor Shteti Anëtar i vendndodhjes tuaj, vendi i punës ose vendi i pretendimit të shkeljes.

10.2Drejtë të kundërshtojë

NSE, N THE KONTEKSTIN E BASHKPUNIMIT NDRKOMBTAR, NE PROVOJM D T DHANAT TONA PERSONALE TAS BAZUAR N ON INTERESET TUAJ AUTENTIKE TUAJ, TI KENI T R DREJTAT E ARSYETIMIT, P RER ARSYET E PRANUARA NGA SITUAT TUAJ SPECIFIKE, DUHET TRI BRINI.
BAKENI PERDORIMIN E DREJTS S OP OPOZITIMIT TUAJ, P FRFUNDOJMCES PROCESIN E T D DHNAVE TF AFSUARA. M RNYRAT E MSUESHME TCES PROVIMIT T NDRMARRJE NDONJE KU JEMI T PRO PRODHIMIT T ARSYEVE T RE ARSYEMUESHME TAS MSUESHME P FORR P PRORPUNIMIN E K EXTYRE T INTERESAVE TTS TJERA, T R DREJTAT FUNDAMENTALE DHE FREJTAT FUNDAMENTALE, ose PROCESI I PROCESIT T OF PROCESIT
.

NSE T D DHNAT TUAJ PERSONALE JANE PROCESIUAR NGA SHBA PR T OPERUAR ADVERTISING DIREKT, TI DUHET T R DREJT TOT T INT HYRJE ANDO KONSETUAR KUNDR PROCESIN TUAJ T D T D DHNAVE PERSONALE P THER Q PNDRIMIN E ADVERTISING SUCH. JU MUND TER USHTROHET OPPOZITIN SI SHPIRTUAR RRETH.

BAKENI PERDORIMIN E DREJTS SP OPOZITITS S, TUAJ, NE FINANCUAR PROCESIN E T D DHNAVE T KUFIZUAR PURR QLLIME TRE DREJTA TREGTARE.

11) Kohëzgjatja e ruajtjes së të dhënave personale

Kohëzgjatja e ruajtjes së të dhënave personale bazohet në periudhën përkatëse të mbajtjes ligjore (p.sh. periudhat e mbajtjes komerciale dhe tatimore). Pas afatit, të dhënat përkatëse janë fshirë në mënyrë rutinore, nëse ato nuk kërkohen më për përmbushjen e kontratës ose fillimin e kontratës dhe / ose nga ana jonë nuk ka interes të ligjshëm për ruajtjen e vazhdueshme.