PP013 Pompë Penisi Realistike L, kristal i qartë

PP013

Pompë Penisi Realistike L, kristal i qartë

#pompepenisi

  • Cilindër realist i qartë kristal (H./D. 21 cm & diametri 5 cm)
  • Pompë topi me një rregullator presioni dhe tub lidhës
  • Përfshin paisje lidhëse
  • Lidhja me cilindrin: e lartë
  • Ideale për fillestarët
  • EAN: 4260001620065
Përshkrimi
A je i sigurt se je gati për këtë? - kush mund të pretendojë me krenari se kjo pyetje nuk është bërë kurrë më parë? Fakti është se kjo është vetëm një pakicë. Por nëse jeni të lodhur duke pyetur veten për mashkullësinë tuaj, provoni pompën e penisit tonë realist L, kristal të qartë për fillestarët! Ajo përmban një pompë topi (duke përfshirë tubin bashkues dhe rregullatorin e presionit) dhe një cilindër realist (përfshirë pajisjen përshtatëse të bashkimit) me një lartësi / thellësi prej 21 cm dhe një diametër prej 5 cm (bashkimi i sipërm). Pompa jonë realiste e penisit, L-kristal e pastër, ju ofron mundësinë që gjithashtu t’i vendosni testikujt tuaj në cilindër. Si opsion, ju mund të integroni një nga pajisjet Love në trajnimin tuaj për një efekt edhe më të mirë. Le të shohim nëse mashkullësia juaj do të vihet në pyetje.
Efekti
Një pompë penisi shkakton një vakum (presion negativ) që mbush penisin tuaj me gjak dhe vendoset në një gjendje të ngrehur. Si rezultat, penisi juaj bëhet më i fortë dhe gjithashtu rritet në madhësi. Gjithashtu siguron një ereksion për burrat me mosfunksionim erektil. Me trajnim dhe kohë të mjaftueshme, është gjithashtu e mundur të arrihen përmirësime afatgjata.
Aplikimi
Së pari, aplikojeni kremin në të gjithë zonën e bacinit. Pastaj, tërhiqeni cilindrin mbi penisin flakid dhe shtypeni atë në drejtimin e trupit tuaj. Vendosni tubin në pompën e vakumit në lidhjen e tubit në cilindër dhe gjeneroni vakumin duke aktivizuar pompën. Në fillim të aplikimit, krijoni presionin negativ në mënyrë që penisi juaj të ketë një ereksion të mirë dhe të fuqishëm. Indet duhet të mësohen ngadalë me presionin negativ. Gjatë përdorimit, hapni vazhdimisht rregullatorin e presionit. Si rezultat, fluksi i gjakut do të rinisë përseri lehtësisht. Pastaj pompojeni përsëri. Përmes këtij lloji të aplikimit do të keni një ereksion me një fluks gjaku. Aplikimi me një rregullator të presionit të mbyllur gjatë gjithë kohës prodhon një ereksion me kongjestion të gjakut.
Kujdes
Përdorni pompën e penisit për një maksimum prej 20 minutash dhe sigurohuni që gjithmonë të ndiheni rehat. Nëse pompa e penisit nuk përshtatet ose nuk mbyllet mirë, hiqeni atë dhe aplikojeni në një pozicion më të rehatshëm. Në rast dhimbjeje, mpirje dhe / ose zbardhje të penisit gjatë përdorimit, ndërpriteni menjëherë aplikimin.
Këshilla
Para përdorimit: Një unazë penisi e vendosur në bazën e penisit parandalon që gjaku të kthehet përsëri në penis pasi vakumi është ndaluar dhe cilindri është hequr. Kjo e mban ereksionin të qëndrueshëm për një kohë të caktuar.