SP016 Kupë Thithëse gjiri masa D
|

Me diametër / thellësi: 160/140 mm Përfshin paisje lidhëse që përputhen EAN: 4260001629860

SP015 Kupë Thithëse gjiri masa C
|

Me diametër / thellësi: 135/130 mm Përfshin paisje lidhëse që përputhen EAN: 4260001639302

SP014 Kupë për thithjen e gjirit masa B
|

Me diametër / thellësi: 110/110 mm Përfshin paisje lidhëse që përputhen EAN: 4261001629300

SP013 Kupë Thithëse gjiri masa A
|

me diametër / thellësi: 110/70 mm Përfshin paisje lidhëse që përputhen EAN: 4260001629303

SP012 T-Pjesë për Pompë Gjiri
|

Pjesë rezervë / individuale T-lidhës me 2 tuba Ngjyra: transparente Ideale për gota thithëse të gjirit dhe celulitit EAN: 4260001624049

SP011 Cilindër për Pompë Penisi Power
|

Ngjyra: kristal qartë thellësia: 23 cm Diametri: 5.5 cm Lidhja: e lartë Forma: anatomike EAN: 4260001622014

SP010 Cilindri Realist i Penisit XL, transparent
|

Ngjyra: transparente thellësia: 25 cm Diametri: 6 cm Lidhja: e lartë Forma: anatomike EAN: 4260001621413

SP009 Cilindri Realist i Penisit XL, kristal i qartë
|

Ngjyra: kristal qartë Thellësia: 25 cm Diametri: 6 cm Lidhja: e lartë Forma: realiste EAN: 4260001921414

SP008 Cilindri Realist i Penisit L, kristal i qartë
|

Ngjyra: kristal qartë Thellësia: 21 cm Diametri: 5 cm Lidhja: e lartë Forma: realiste EAN: 4260001914065

SP007 Comfort-Fit Cilindër Anatomik
|

Ngjyra: kristal qartë thellësia: 20 cm Diametri: 5 cm Lidhja: e lartë Forma: anatomike EAN: 4260001621017

1 2
error: Nur schauen und nicht klauen :)