PX001 Zgjatues Penisi

2 laqe për një përshtatje më të mirë Perfshin rrip gome EAN: 4260001629952

PS004 Set me 3 paisje Power, 16/21/26 mm

1x 16 mm diametër 1x 21 mm diametër 1x 26 mm diametër Përfshin mbështetje e penisit 1 x 10 mm … Read More

PS003 Paisje Power 26mm

Diametri 3x 26 mm Përfshin mbështetjen e penisit 10 mm Mund të shoqërohet me pompën tonë të ngritjes vakum si … Read More

PS002 Paisje Power 21mm

Diametri 3x 21 mm që përfshin Mbështetje e penisit 10 mm Mund të shoqërohet me pompën tonë të ngritjes vakum … Read More

PS001 Paisje Power 16mm

Diametri 3x 16 mm Përfshin mbështetjen e penisit 10 mm Mund të shoqërohet me pompën tonë të ngritjes vakum si … Read More

PR001 Unaza e rregullueshme e penisit

E gomuar Unazë lak, mund të rregullohet në 3 madhësi EAN: 4260001634604

PM001 Rritës Potenciali, set me 2

Përfshinë 2 madhësi me diametër të ndryshëm secila: 16 & 21 mm dhe 25 & 30 mm Përfshin tuba dhe … Read More

LS004 Paisje Loves, set of 3, 16/21/26 mm

1x 16 mm diametër 1x 21 mm diametër 1x 26 mm diametër Frenues i rrjedhës së gjakut EAN: 4260001684500

LS003 Paisje Love 26mm

Diametri: 26 mm (matur përfshirë incentacionin) Frenues i rrjedhës së gjakut EAN: 4260001624520

LS002 Paisje Love 21mm

Diametri: 21 mm (matja e matur përfshirë) Frenues i rrjedhës së gjakut EAN: 4260001624513

LS001 Paisje Love 16mm

Diametri: 16 mm (matja e matur përfshirë) Frenues i rrjedhës së gjakut EAN: 4260001624506

LR004 Seti me 3 unaza Love 16/21/26mm

1x 16 mm diametër 1x 21 mm diametër Diametri 1 x 26 mm Trashësia e unazës: 6 mm Shenja: 3 … Read More

LR003 Seti me 3 unaza Love 26mm

Diametri prej 3x 26 mm Trashësia e unazës: 6 mm Shenja: 3 mm Koha maksimale e veshjes: 30 minuta EAN: … Read More

LR002 Seti me 3 unaza Love 21mm

Diametri prej 3x 21 mm Trashësia e unazës: 6 mm Shenja: 3 mm Koha maksimale e veshjes: 30 minuta EAN: … Read More

LR001 Seti me 3 unaza Love 16mm

Diametri prej 3x 16 mm Trashësia e unazës: 6 mm Shenja: 3 mm Koha maksimale e veshjes: 30 minuta EAN: … Read More