SP016 Kupë Thithëse gjiri masa D

SP016

Kupë Thithëse gjiri masa D

#aksesore

  • Me diametër / thellësi: 160/140 mm
  • Përfshin paisje lidhëse që përputhen
  • EAN: 4260001629860
Përshkrimi
Ju nuk jeni plotësisht e kënaqur me perimetrin e gjirit tuaj apo doni të parandaloni rreziqet e shëndetit? Atëherë merrni pompën e gjirit tonë Breast Suction Cup masa D (me diametër / thellësi: 160/140 mm), e cila përfshin një paisje të përputhshme të lidhjes. Trajtimi i bën gjinjtë tuaj më të ndjeshëm, më të fortë dhe më të mëdhenj. Gjithashtu, nëqoftëse përdoret në mënyrë të rregullt, mund të arrihet një përmirësim afatgjatë.
Efekti
Qarkullimi i gjakut i stimuluar nga përdorimi i pompës së gjirit bën që gjinjtë tuaj të duken më të plotë dhe më të fortë vetëm pas një kohe të shkurtër. Me aplikime të mjaftueshme, gjinjtë tuaj do të jenë dukshëm më të fortë dhe do të duken më të bukur.
Aplikimi
Para se të përdorni kupën e thithjes, aplikoni krem mbi dhe rreth gjinjve. Përgatitni indin e gjirit për trajtimin e vakumit me një masazh të shpejtë. Vendosni kupën e thithjes në gji, shtypeni lehtë dhe krijoni një vakum. Ngadalë rrisni vakumin pak nga pak. Vakumi do të zgjerojë gjoksin tuaj në kupë. Gjatë aplikimit, rritni dhe ulni në mënyrë të alternuar efektin e thithjes (duke hapur dhe mbyllur rregullatorin e presionit). Kjo do të rrisë sasinë e gjakut të transportuar në gjoksin tuaj dhe pastaj fluksi të kthehet së prapthi lehtësisht.
Kujdes
Përdorni pompën e gjirit për një maksimum prej 20 minutash, duke u siguruar që të ndiheni rehat. Nëse kupa e gjirit nuk përshtatet ose nuk mbyllet mirë, hiqeni dhe vendoseni përsëri në një pozicion më të përshtatshëm dhe të rehatshëm. Ndërsa ngrini vakumin, gjoksi mund të jetë dukshëm rozë në të kuq të lehta. Sidoqoftë, aplikimi duhet të ndalet menjëherë nëse gjoksi kthehet në të kuqe të errët në blu dhe / ose ndjeni dhimbje.