VP002 Set Vagine Solo Extreme

VP002

Set Vagine Solo Extreme

#pompevaginale

  • Dimensionet e kupës së thithjes kristal të pastër: thellësia 12 cm, gjerësia 7,5 cm, lartësia / thellësia 8.5 cm
  • Kupa e thithjes është e përputhshme me tubin e futjes
  • Pompë topi (përfshirë rregullatorin e presionit dhe tubin e lidhjes)
  • Përfshin paisje lidhëse që përputhen
  • Përfshin tub futjeje
  • EAN: 4260001639807
Përshkrimi
Seksi është akt mbi të cilën rrotullohen si dhe mbarojnë shumë marrëdhenië. Megjithate, në disa marrëdhënie, seksi është i kënaqshëm vetëm nga njëra anë. Fatkeqësisht, gruaja shpesh humbet nga akti dhe nuk arrin kulmin. Seti jonë Solo Extreme Vagina ju jep të dyve mundësinë të intensifikoni jetën tuaj seksuale! Seti përbëhet nga një kupë thithjeje intime ovale e pastër kristal (përfshirë paisjen e bashkimit) me një hapje të përgatitur për inserimin e tubit tonë, një tub inserues për një përshtatje efektive dhe një pompë topi (përfshirë tubin e lidhjes dhe rregullatorin e presionit). Kështu ju e bëni më mirë se të tjerët!
Efekti
Përdorimi i pompës së vaginës stimulon rrjedhjen e gjakut në zonën gjenitale, e cila rrit ndjesitë erotike dhe rrit dëshirën seksuale dhe nivelin e eksitimit. Për më tepër, buzët dhe klitorisi juaj zgjerohen dukshëm për shkak të rritjes së qarkullimit të gjakut.
Aplikimi
Para fillimit të aplikimit të Pompës Vaginale, aplikoni krem në zonën gjenitale. Tani shtypni butësisht kupën e thithjes gjenitale mbi vaginën mbi të cilën është kremi i përhapur. Lejo që ajri të thithet nga kupa duke aktivizuar pompën e vakumit të lidhur - kjo krijon presion negativ. Pas disa minutash, hapni valvulën e rregullatorit të presionit dhe lejoni që ajri të rrjedh përsëri në kupë. Përsëritni të dy proceset në mënyrë alternative.
Kujdes
Përdorni Pompën e Vaginale për një maksimum prej 20 minutash dhe sigurohuni që gjithmonë të ndiheni rehat. Nëse kupa e thithjes gjenitale nuk përshtatet ose nuk përputhet mirë, hiqeni atë dhe aplikojeni në një pozicion më të rehatshëm. Në rast dhimbjeje dhe / ose mpirje gjatë përdorimit, ndërpriteni menjëherë aplikimin.
Këshilla
Me modelet tona "Ekstreme", aplikimi me një tub inserues siguron një rritje të mëtejshme të kënaqësisë falë efektit të thithjes brenda vaginës.