SP008 Cilindri Realist i Penisit L, kristal i qartë

SP008 Cilindri Realist i Penisit L, kristal i qartë

EUR 50,38
  • Ngjyra: kristal qartë
  • Thellësia: 21 cm
  • Diametri: 5 cm
  • Lidhja: e lartë
  • Forma: realiste
sasi

Nga zero në hero - Kjo është ajo! Fatkeqësisht, kjo është bestytni. Apo jo? Cilindri ynë realist, kristal i penisit (L. 21 cm dhe 5 cm) e bën këtë të mundur! Mund të përdoret në kombinim me një prej pompave tona vakum (përfshirë tubin e lidhjes dhe rregullatorin e presionit). Merreni atë tani dhe bëhuni heroi tjetër Marvel! Cilindri ynë realist i penisit ju ofron qartë mundësinë e vendosjes së testikujve tuaj edhe në cilindër. Si opsion, ju gjithashtu mund të integroni një prej rrathët tonë Love. Revolucionarizohuni!

Detajet e produktit

SP008

Të dhënat

Materiali
PC
Diametri
50
Lartësia
210
Një pompë penisi shkakton një vakum (presion negativ) që mbush penisin tuaj me gjak dhe vendoset në një gjendje të ngrehur. Si rezultat, penisi juaj bëhet më i fortë dhe gjithashtu rritet në madhësi. Gjithashtu siguron një ereksion për burrat me mosfunksionim erektil. Me trajnim dhe kohë të mjaftueshme, është gjithashtu e mundur të arrihen përmirësime afatgjata.
Së pari, aplikojeni kremin në të gjithë zonën e bacinit. Pastaj, tërhiqeni cilindrin mbi penisin flakid dhe shtypeni atë në drejtimin e trupit tuaj. Vendosni tubin në pompën e vakumit në lidhjen e tubit në cilindër dhe gjeneroni vakumin duke aktivizuar pompën. Në fillim të aplikimit, krijoni presionin negativ në mënyrë që penisi juaj të ketë një ereksion të mirë dhe të fuqishëm. Indet duhet të mësohen ngadalë me presionin negativ. Gjatë përdorimit, hapni vazhdimisht rregullatorin e presionit. Si rezultat, fluksi i gjakut do të rinisë përseri lehtësisht. Pastaj pompojeni përsëri. Përmes këtij lloji të aplikimit do të keni një ereksion me një fluks gjaku. Aplikimi me një rregullator të presionit të mbyllur gjatë gjithë kohës prodhon një ereksion me kongjestion të gjakut.
Përdorni pompën e penisit për një maksimum prej 20 minutash dhe sigurohuni që gjithmonë të ndiheni rehat. Nëse pompa e penisit nuk përshtatet ose nuk mbyllet mirë, hiqeni atë dhe aplikojeni në një pozicion më të rehatshëm. Në rast dhimbjeje, mpirje dhe / ose zbardhje të penisit gjatë përdorimit, ndërpriteni menjëherë aplikimin.
Para përdorimit: Një unazë penisi e vendosur në bazën e penisit parandalon që gjaku të kthehet përsëri në penis pasi vakumi është ndaluar dhe cilindri është hequr. Kjo e mban ereksionin të qëndrueshëm për një kohë të caktuar.