PP005 Pompë Penisi XL

PP005 Pompë Penisi XL

EUR 37,77
  • Cilindër neutral i kristaltë i pastër (H./D. 24 cm & diametri 5.5 cm)
  • Pompë topi me një rregullator presioni dhe tub lidhës
  • Përfshin paisje lidhëse
  • Lidhja me cilindrin: e lartë
  • Ideale për fillestarët
sasi

Kur një grua thotë se dëshiron diçka të qëndrueshme, ajo nuk do të thotë domosdoshmërisht për marrëdhënien tuaj. Seti ynë pompë penisi XL përmban gjithçka për të plotësuar nevojat e një fillestari të pajisur mirë! A do të dëshironit një penis edhe më të trashë, më të fortë apo më të madh? Ateherë merrni sot pompën tonë të penisit XL. Ai përmban një pompë topi (përfshirë rregullatorin e presionit dhe tubin e lidhjes) dhe një cilindër neutral me një thellësi / lartësi prej 24 cm (përfshirë paisjen e bashkëngjitjes së lidhjes) dhe një diametër prej 5.5 cm (lidhje në krye).

Detajet e produktit

PP005

Të dhënat

Materiali
PC & PVC
Diametri
55
Lartësia
240
Një pompë penisi shkakton një vakum (presion negativ) që mbush penisin tuaj me gjak dhe vendoset në një gjendje të ngrehur. Si rezultat, penisi juaj bëhet më i fortë dhe gjithashtu rritet në madhësi. Gjithashtu siguron një ereksion për burrat me mosfunksionim erektil. Me trajnim dhe kohë të mjaftueshme, është gjithashtu e mundur të arrihen përmirësime afatgjata.
Së pari, aplikojeni kremin në të gjithë zonën e bacinit. Pastaj, tërhiqeni cilindrin mbi penisin flakid dhe shtypeni atë në drejtimin e trupit tuaj. Vendosni tubin në pompën e vakumit në lidhjen e tubit në cilindër dhe gjeneroni vakumin duke aktivizuar pompën. Në fillim të aplikimit, krijoni presionin negativ në mënyrë që penisi juaj të ketë një ereksion të mirë dhe të fuqishëm. Indet duhet të mësohen ngadalë me presionin negativ. Gjatë përdorimit, hapni vazhdimisht rregullatorin e presionit. Si rezultat, fluksi i gjakut do të rinisë përseri lehtësisht. Pastaj pompojeni përsëri. Përmes këtij lloji të aplikimit do të keni një ereksion me një fluks gjaku. Aplikimi me një rregullator të presionit të mbyllur gjatë gjithë kohës prodhon një ereksion me kongjestion të gjakut.
Përdorni pompën e penisit për një maksimum prej 20 minutash dhe sigurohuni që gjithmonë të ndiheni rehat. Nëse pompa e penisit nuk përshtatet ose nuk mbyllet mirë, hiqeni atë dhe aplikojeni në një pozicion më të rehatshëm. Në rast dhimbjeje, mpirje dhe / ose zbardhje të penisit gjatë përdorimit, ndërpriteni menjëherë aplikimin.
Para përdorimit: Një unazë penisi e vendosur në bazën e penisit parandalon që gjaku të kthehet përsëri në penis pasi vakumi është ndaluar dhe cilindri është hequr. Kjo e mban ereksionin të qëndrueshëm për një kohë të caktuar.