VP004 Pompë Vaginale Solo Extreme

VP004 Pompë Vaginale Solo Extreme

EUR 39,45
  • Dimensionet e kupës së thithjes kristal të pastër: thellësia 12 cm, gjerësia 7,5 cm, lartësia / thellësia 8.5 cm
  • Kupa e thithjes me kristal e pastër është e pajtueshme me tubin e inserimit
  • Pompë topi (përfshirë rregullatorin e presionit dhe tubin e lidhjes)
  • Përfshin paisje lidhëse që përputhen
sasi

Shumë gra janë të dëshpëruara për një orgazëm vaginale. Ata shpesh ngërçin, gjë që e bën edhe më të vështirë arritjen në klimaks. Nëse jeni një nga këto gra, provoni produktin tone Vagina Pump Solo Extreme. Shumë nga klientët tanë femra na kontaktojnë dhe mburren në lidhje me efektet e trajtimit me pompat tona vaginale. Arsyeja është se trajtimi me pompat tona vaginale sensibilizon vaginën, duke intensifikuar kështu jetën seksuale.Për më tepër, frigiditeti dhe problemet e menopauzës mund të lehtësohen duke trajtuar kupën e thithjes intimale. Pompa Solo Extreme përfshin një kupë transparente thithjeje intime (duke përfshirë paisjen e prizës) dhe një pompë pistoni (përfshirë zorrën e lidhjes dhe rregullatorin e presionit). Eshtë i përshtatshëm në mënyrë optimale për fillestarët dhe me përvojë. Secila grua që ka pasur kënaqësinë të ndjejë një orgazëm vaginale e di: ia vlen ta provosh!

Detajet e produktit

VP004

Të dhënat

Materiali
PC & PVC
Gjatësia
120
Gjerësia
75
Lartësia
85
Përdorimi i pompës së vaginës stimulon rrjedhjen e gjakut në zonën gjenitale, e cila rrit ndjesitë erotike dhe rrit dëshirën seksuale dhe nivelin e eksitimit. Për më tepër, buzët dhe klitorisi juaj zgjerohen dukshëm për shkak të rritjes së qarkullimit të gjakut.
Para fillimit të aplikimit të Pompës Vaginale, aplikoni krem në zonën gjenitale. Tani shtypni butësisht kupën e thithjes gjenitale mbi vaginën mbi të cilën është kremi i përhapur. Lejo që ajri të thithet nga kupa duke aktivizuar pompën e vakumit të lidhur - kjo krijon presion negativ. Pas disa minutash, hapni valvulën e rregullatorit të presionit dhe lejoni që ajri të rrjedh përsëri në kupë. Përsëritni të dy proceset në mënyrë alternative.
Përdorni Pompën e Vaginale për një maksimum prej 20 minutash dhe sigurohuni që gjithmonë të ndiheni rehat. Nëse kupa e thithjes gjenitale nuk përshtatet ose nuk përputhet mirë, hiqeni atë dhe aplikojeni në një pozicion më të rehatshëm. Në rast dhimbjeje dhe / ose mpirje gjatë përdorimit, ndërpriteni menjëherë aplikimin.
Me modelet tona "Ekstreme", aplikimi me një tub inserues siguron një rritje të mëtejshme të kënaqësisë falë efektit të thithjes brenda vaginës.