NP001 Thithës Thithkash FLEX XS

NP001 Thithës Thithkash FLEX XS

EUR 16,76
  • Diametri / thellësia e kupës fleksibël të thithjes: 20/39 mm
  • Përfshin top thithjeje
  • Sensibilizimi i thithkave dhe i klitorisit
  • Lehtë për tu perdorur
  • Lehtë për tu perdorur
sasi

Dëshiron të përjetosh një stimulim edhe më të fortë të thithkave? Apo ndoshta ju doni të intensifikoni ngacmimin tuaj duke u prekur nga klitorisi juaj? Të dyja janë të mundshme me kupën tonë të thithjes së thithkave FLEX XS. Kjo paisje përmban një kupë fleksibël thithjeje me diametër 20 mm dhe një top thithjeje shoqërues. Fleksibiliteti i kupës së thithjes e bën edhe më të lehtë ngjitjen në thithkë ose në klitoris.

Detajet e produktit

NP001
Thithat janë ndër pjesët më të ndjeshme të trupit të një gruaje. Kështu që ka kuptim t'iu kushtojmë vëmendjen që meritojnë gjatë lojës seksuale dhe seksit. Stimulimi i thithkave ngjall zonën shqisore në trurin e një gruaje dhe transmeton këtë zgjim në zonën gjenitale. Me aplikime të mjaftueshme, gjithashtu bëni të mundur që thithkat tuaja të reagojnë më ndjeshëm ndaj të prekurit në një periudhë afatgjatë si dhe mund të zgjerohen.
Mbajeni pompën e duarve të shtypur dhe thjesht vendosni kupën e thithjes në thithkën tuaj. Kupat e thithjes do të qëndrojnë në vend për shkak të thithjes së fortë. Për të optimizuar efektin e thithjes, rekomandohet më parë aplikimi i kremit mbi thithkat. Pas disa minutash përdorimi të pandërprerë, thithësi i thithkës rrit qarkullimin e gjakut dhe ndjeshmërinë, duke i bërë thithkat tuaja të ndjehen më të mëdha dhe më të forta. Nëse keni thithka të përmbysura, thithësit tanë të thithkave mund t'ju ndihmojnë t'i nxirrni jashtë dhe t'i bëni ata të qëndrojnë drejt te dalura.
Use the nipple sucker for a maximum of 20 minutes and make sure it alëays feels comfortable. If the suction cup does not fit or seal ëell, remove it and place it on the nipple again in a more comfortable position. If pain and/or numbness occurs, discontinue use immediately.