BP005 Pompë Gjiri Duo Cup A

BP005 Pompë Gjiri Duo Cup A

EUR 113,40
  • Dy kupa te thithjes të gjirit masa A me një diametër / thellësi 110/70 mm
  • Pompë vakumi me dorezë shiriti gërshërë (gjeneron 700 - 800 Mbar)
  • Përfshin rregullatori i presionit, pjesa e lidhësit T dhe dy tubat e lidhjes
  • Përfshin paisje lidhëse
sasi

Thithja e indit tuaj të gjirit e bën atë më të fortë dhe më voluminoz! Me stërvitjen e duhur, madje mund të rritni gjoksin tuaj deri në madhësinë e një kupe. Nëse mendoni se nuk mund të bëhet më mirë se kaq, ne kemi një surprizë për ju: thithja njëkohësisht ka ofruar gjithashtu një efekt promovues shëndetësor në gjinjtë e një gruaje për shkak të qarkullimit të përmirësuar të gjakut. Merrni tani setin tonë të pompave Duo Cup A dhe lëreni t'ju bindë për terapinë e lashtë të kupave. Seti përmban dy kupa të thithjes së gjirit masa e kupës A (me diametër / thellësi: 110/70 mm) përfshirë paisjen e bashkangjitjes së lidhjes dhe një pompë dore me një dorezë të mbështjelljes së gërshërëve (përfshirë rregullatorin e presionit, lidhësin T dhe dy tubat e lidhjes). Bëhuni gati për verë!

Detajet e produktit

BP005
Qarkullimi i gjakut i stimuluar nga përdorimi i pompës së gjirit bën që gjinjtë tuaj të duken më të plotë dhe më të fortë vetëm pas një kohe të shkurtër. Me aplikime të mjaftueshme, gjinjtë tuaj do të jenë dukshëm më të fortë dhe do të duken më të bukur.
Para se të përdorni kupën e thithjes, aplikoni krem mbi dhe rreth gjinjve. Përgatitni indin e gjirit për trajtimin e vakumit me një masazh të shpejtë. Vendosni kupën e thithjes në gji, shtypeni lehtë dhe krijoni një vakum. Ngadalë rrisni vakumin pak nga pak. Vakumi do të zgjerojë gjoksin tuaj në kupë. Gjatë aplikimit, rritni dhe ulni në mënyrë të alternuar efektin e thithjes (duke hapur dhe mbyllur rregullatorin e presionit). Kjo do të rrisë sasinë e gjakut të transportuar në gjoksin tuaj dhe pastaj fluksi të kthehet së prapthi lehtësisht.
Përdorni pompën e gjirit për një maksimum prej 20 minutash, duke u siguruar që të ndiheni rehat. Nëse kupa e gjirit nuk përshtatet ose nuk mbyllet mirë, hiqeni dhe vendoseni përsëri në një pozicion më të përshtatshëm dhe të rehatshëm. Ndërsa ngrini vakumin, gjoksi mund të jetë dukshëm rozë në të kuq të lehta. Sidoqoftë, aplikimi duhet të ndalet menjëherë nëse gjoksi kthehet në të kuqe të errët në blu dhe / ose ndjeni dhimbje.